REDESIGN FOR LIVING – LIVING ROOM

ReDesign Dilemma – Living Room

This client wanted a ReDesign of her Living Room.  Not only was it difficult to move through the room to get to the Study, but the expansive vaulted ceiling conflicted with the heaviness of the over-filled room below.

ReDesign Solution – Living Room (Note:  Only the client’s existing furnishings were used)

  • Several items were removed from the space giving it a much more spacious feel
  • The coffee table was moved into the Study where it was a better match for the furnishings there
  • The heavy bases were removed from the end tables and they could now be utilized as end tables in the new configuration
  • The couch and chairs switched sides, making it easier to access the Study

Krug L Rm 1 Krug L Rm 2

Krug L Rm 3

Advertisements